Izjava o tajnosti i povjerljivosti podataka

Općenito

Ova izjava o povjerljivosti podataka odnosi se na povjerljivost podataka koji se nalaze, i koje su korištenjem tih stranica prikupljene i pohranjene u bazama podataka internetskih stranica buybye.com.hr i tvrtke Greatis d.o.o. za usluge i turistička agencija (u tekstu dalje kad se spominju zajedno - Buybye) od Krajnjih korisnika.

Greatis d.o.o. za usluge i turistička agencija kao pružatelj usluga Internetskih stranica buybye.com.hr (u tekstu dalje - "mi"), je predana zaštiti vaše privatnosti. Molimo vas, pročitajte sve navedeno na ovoj stranici kako biste lakše razumjeli koje informacije prikupljamo od vas (u tekstu dalje -"Korisnik" ili "Krajnji korisnik") i kako koristimo te informacije.

 

Ako imate bilo kakva pitanja u vezi povjerljivosti podataka, molimo vas dan nam pošaljete e-mail poruku na adresu info@buybye.com.hr

Pažljivo pročitajte ovu izjavu o povjerljivosti podataka. Pristupanjem ili uporabom naše internetske stranice, potvrđujete da ste pročitali, razumjeli i da se slažete sa svim uvjetima povjerljivosti podataka i načinima uporabe naših internetskih stranica.

Ukoliko se ne slažete s ovim uvjetima, napustite te ne pristupajte i ne koristite ovu internetsku stranicu.

1. Promjene povjerljivosti podataka

Ovu izjavu o povjerljivosti podataka možemo izmijeniti u bilo kojem trenutku objavljivanjem izmijenjenog teksta izjave o povjerljivosti podataka u dijelu "Povjerljivost podataka" na našim Internetskim stranicama. Izmjene izjave o povjerljivosti podataka stupa na snagu odmah nakon objave na ovim Internetskim stranicama.

Svaki Korisnik sam je odgovoran i dužan periodično pregledati ovu stranicu i proučiti bilo kakve promjene u Izjavi o povjerljivosti podataka. Nastavak vaše uporabe ove Internetske stranice nakon stupanja na snagu takvih izmjena, podrazumijeva da potvrđujete i prihvaćate sve uvjete tako izmijenjene Izjave o povjerljivosti podataka.

2. Vrste skupljenih informacija i uporaba skupljenih informacija

Mi prikupljamo dvije vrste informacija o Korisnicima naših Internetskih stranica: identifikacijske osobne informacije te identifikacijske neosobne informacije.

Identifikacijske osobne informacije. Ovo su informacije koje identificiraju specifičnog Krajnjeg korisnika. Kada se uključite u određene aktivnosti na našim Internetskim stranicama, kao što su otvaranje korisničkog računa, naručivanje proizvoda ili usluga od nas ili naših partnera, objavljivanje sadržaja i/ili objavljivanje tekstova na forumima, sudjelovanje u natjecanjima ili tombolama koje sponzoriramo mi ili naši partneri, ispunjavanje anketa, objavljivanje komentara, slanje povratnih informacija nama ili našim partnerima, traženje informacija o našim uslugama, javljanje na oglas za posao, stavljanje video zapisa ili potpisivanje posebnih ponuda od trećih strana putem naših Internetskih stranica (u tekstu dalje kad se spominju sve zajedno - Identifikacijske aktivnosti), možemo vas zatražiti pružanje određenih informacija o sebi. Uključivanje u Identifikacijske aktivnosti je opcionalno. Međutim, ukoliko se odlučite uključiti u neku Identifikacijsku aktivnost, možemo vas zatražiti da osigurate neke određene osobne informacije o sebi, kao što su ime i prezime, adresa (uključujući poštanski broj), e-mail adresa, telefonski broj i datum rođenja. Kad naručite proizvode ili usluge, možemo vas zatražiti da nam pružite informacije o broju vaše kreditne kartice, datum valjanosti, kod za autorizaciju te druge s tim povezane informacije. Ovisno o vrstama aktivnosti, neke informacije, koje tražimo da nam već dostupne, neke su određene kao obavezne, a neke kao dobrovoljne. Ako ne pružite obavezne informacije za određenu aktivnost koja ih zahtijeva, neće vam biti dopušteno uključivanje u takvu aktivnost.

Mi koristimo Identifikacijske osobne informacije kako bi vam ponudili proizvode i usluge, organizirali tombole i natjecanja, unaprijedili rad ove Internetske stranice, poboljšali naše oglašivačke i promocijske napore, analizirali uporabu Internetskih stranica buybye.com.hr, poboljšali našu ponudu proizvoda i usluga te ispitali vaše iskustvo s trećim stranama a kako je izloženo u Točki 3 ove Izjave o povjerljivosti podataka. Na primjer, ako našoj službi za korisnike pošaljete e-mail poruku, mi bi mogli koristiti vaše komentare i povratne informacije kako bi druge obavijestili o našim uslugama te bi vaš komentar mogli objaviti u našim oglašivačkim materijalima na našoj Internetskoj stranici. Osim toga, ako koristite našu Internetsku stranicu za slanje informacija ili proizvoda drugim osobama, možemo spremiti vaše osobne informacije i osobne informacije bilo kojeg primatelja. Možemo koristiti kontaktne informacije te druge osobe kako bi mu/njoj omogućili da pregleda i prihvati vaš poklon ili omogućili tom primatelju pristupanje informacijama koje ste vi zahtijevali, a mi smo ih poslali. Također možemo koristiti Identifikacijske osobne informacije za rješavanje problema, provedbu administracijskih zadataka, uspostavljanje kontakta s vama, poštivanje ugovora s vama, uključujući Uvjete korištenja i Izjave o povjerljivosti podataka naših Internetskih stranica, poštivanje odgovarajućih zakona te suradnju sa službama za provođenje zakona.

Identifikacijske neosobne informacije. Identifikacijske neosobne informacije su informacije koje ne identificiraju specifičnog Krajnjeg korisnika. Ove vrste informacija mogu uključivati stavke kao što su Uniform Resource Locator (URL) internetske stranice koju ste posjetili prije nego ste otvorili našu Internetsku stranicu, URL internetske stranice koju ste posjetili nakon napuštanja naše Internetske stranice, vrsta pretraživača kojeg koristite te vašu Internet Protocol (IP) adresu. Mi, i/ili naši ovlašteni pružatelji usluga i oglašivači, mogu automatski prikupljati ove informacije kad posjetite našu Internetsku stranicu, uz pomoć elektronskih alata kao što su cookiji i Web beacon ili Pixel tag alati, a kako je opisano u Točkama 4 i 8 ove Izjave o povjerljivosti podataka.

Mi koristimo Identifikacijske neosobne informacije za rješavanje problema, administriranje Internetske stranice, analizu trendova, skupljanje demografskih podataka, analizu sukladnosti s pozitivnim propisima i suradnju sa službama za provođenje zakona. Također, mi možemo dijeliti ove informacije s našim ovlaštenim pružateljem usluga i oglašivačima, a kako bi izmjerili ukupnu efikasnost našeg online oglašavanja, sadržaja i programiranja.

3. Objavljivanje Identifikacijskih osobnih informacija

Mi nećemo dijeliti vaše Identifikacijske osobne informacije s drugim stranama osim onih ovdje specifično navedenih:

Mi možemo dijeliti vaše informacije s Pridruženim restoranima. Mi pružamo neke proizvode ili usluge zajednički s određenim restoranima. Oni su prepoznati kao "pridruženi restorani". Mi dijelimo neke od vaših Identifikacijskih osobnih podataka s Pridruženim restoranima kako bi im pomogli da vam pruže bolju uslugu i prate vrijednost našeg programa. Dijeljenje ovih Informacija će omogućiti Pridruženom restoranu da se direktno kod vas oglašava ukoliko se za to odluče. Međutim, mi ćemo podijeliti Identifikacijske osobne informacije s Pridruženim restoranom samo ako se uključite u Identifikacijsku aktivnost, i tada samo Pridruženom restoranu koji je uključen u takvu Identifikacijsku aktivnost. Na primjer, ako kupite promocijski bon s određenim restoranom, mi možemo s tim restoranom podijeliti vaše ime, e-mail adresu i grad u kojem prebivate.

Mi možemo podijeliti vaše informacije s Pridruženim tvrtkama. Mi zajednički pružamo neke proizvode ili usluge s drugim maloprodajnim trgovinama koje nude popuste preko nas. One su poznate kao "Pridružene tvrtke". Mi možemo podijeliti vaše Identifikacijske osobne informacije s Pridruženim tvrtkama tako da vas one mogu kontaktirati u svezi novčane transakcije. Dijeljenje ovih Informacija će omogućiti Pridruženoj tvrtki da se direktno kod vas oglašava ako se za to odluči. Međutim, mi ćemo podijeliti Identifikacijske osobne informacije s Pridruženom tvrtkom samo ako se uključite u Identifikacijsku aktivnost, i tada samo Pridruženoj tvrtki koja je uključena u takvu Identifikacijsku aktivnost. Na primjer, ako kupite promocijski bon za određenu maloprodajnu trgovinu, mi možemo podijeliti vaše ime, e-mail adresu i grad u kojem prebivate ili boravite s tom trgovinom.

Mi možemo podijeliti vaše informacije s ovlaštenim trećim pružateljem usluga. Mi pružamo neke naše usluge i proizvode preko trećih strana. Ovi "Treći pružatelji usluga" provode neke aktivnosti u naše ime, kao što su slanje i distribucija naših administrativnih i promocijskih e-mail poruka. Mi možemo podijeliti vaše Identifikacijske osobne podatke s takvim Pružateljima usluga za ispunjavanje narudžbi, isporuku paketa, slanje zemaljske pošte i e-mail pošte, administriranje natjecanja ili tombola, uklanjanje duplikata informacija na popisima klijenata, analizu podataka, pružanje usluga oglašavanja, osiguravanje rezultata pretrage i veze, obradu plaćanja kreditnim karticama, upravljanje Internetskim stranicama buybye.com.hr, rješavanje problema, i pružanje korisničkih usluga. Mi također možemo skupljati osobne informacije pojedinaca i tvrtki s kojima imamo poslovne odnose ("pridruženi") i možemo također dijeliti njihove informacije s Pružateljima usluga kako bi bolje ostvarili naše administrativne zadaće. Na primjer, kada naručite uslugu, podatke o vašoj kreditnoj kartici predajemo banci koja je karticu izdala kako bi potvrdili plaćanje za uslugu i, ako je potrebno, dajemo vašu adresu službi za isporuke kako bi isporučili tu uslugu. Slično, mi možemo dati informacije Pridružene tvrtke našoj banci kako bi proveli plaćanje. Mi ohrabrujemo Pridružene restorane, Pridružene tvrtke i Treće pružatelje usluga kako bi prihvatili i objavili izjave o povjerljivosti podataka. Uporaba vaših identifikacijskih osobnih podataka od strane tih strana je propisana izjavama o povjerljivosti podataka tih strana i nije pod našom kontrolom.

Mi možemo podijeliti vaše informacije prilikom Poslovnog preuzimanja. Kao i kod drugih poslovanja, mi se možemo spojiti ili nas može preuzeti druga tvrtka. Ako se to dogodi, tvrtka slijednik će dobiti informacije koje mi čuvamo, uključujući Identifikacijske osobne informacije. Međutim, Identifikacijske osobne informacije će ostati podložne ovoj Izjavi o povjerljivosti podataka.

Mi možemo podijeliti vaše informacije u svrhu naše zaštite i zaštite drugih. Mi također možemo otkriti Identifikacijske osobne informacije kad vjerujemo da će njihovo otkrivanje pomoći provođenju zakona ili je nužno kao posljedica sudskog naloga, da će osigurati sukladnost s ovom Izjavom o povjerljivosti podataka, Uvjetima o korištenju naših Internetskih stranica ili drugim ugovorima; ili zaštititi prava vlasništva ili sigurnosti ovih Internetskih stranica, njihovih Korisnika ili drugih osoba.

4. Objavljivanje Identifikacijskih neosobnih informacija

Mi možemo otkriti ili dijeliti Identifikacijske neosobne informacije s Partnerima, Pridruženim tvrtkama i Oglašivačima. Na primjer, mi možemo podijeliti skupljene demografske informacije (koje ne uključuju Identifikacijske osobne informacije) s "Trećim oglašivačima" ili "Trećim agencijama za oglašavanje", te drugim stranama kako je dolje navedeno:

Mi koristimo Treće agencije za oglašavanje za opsluživanje oglasa na našim stranicama. Ove agencije mogu koristiti Identifikacijske neosobne podatke o vašim posjetima ovoj i drugim internetskim stranicama kako bi osigurale, preko uporabe mrežnih oznaka, oglase o robama i uslugama za koje bi vi možda mogli biti zainteresirani. Mi također koristimo Treće pružatelje usluga za praćenje i analizu statistike uporabe i volumena Identifikacijskih neosobnih podataka naših Korisnika, a kako bi administrirali naše Internetske stranice i stalno poboljšavali njihovu kvalitetu. Molimo vas da uzmete u obzir da se ovdje ne radi o Identifikacijskim osobnim podacima, nego samo o sažetim aktivnostima naših Korisnika. Ovi podaci se skupljaju u naše ime, pa stoga predstavljaju naše vlasništvo i samo ih mi koristimo.

5. Nadopune i ispravljanje informacija

Mi smatramo da bi vi trebali imati mogućnost pristupa i promjene Identifikacijskih osobnih podataka koje nam pružite. Vi možete promijeniti bilo koju od vaših Identifikacijskih osobnih informacija slanjem e-mail poruke na info@buybye.com.hr. U toj e-mail poruci molimo vas navedite vaše ime i prezime, adresu i e-mail adresu, te koje informacije želite nadopuniti kad nas kontaktirate.

Preporučamo vam da što prije nadopunite vaše Identifikacijske osobne informacije kad se one promjene. Možete zatražiti brisanje ili uklanjanje informacija o vašem korisničkom računu; međutim, kako čuvamo prošle transakcije, ne možete izbrisati informacije povezane s prošlim transakcijama na našim Internetskim stranicama. Uz to, možda nećemo uvijek biti u mogućnosti do kraja izbrisati sve vaše informacije.

6. Izbor Korisnika u vezi s prikupljanjem i uporabom informacija

Kao uvjet kupnje naših proizvoda i usluga, mi tražimo vašu dozvolu da vam šaljemo Administrativne i Promocijske e-mail poruke. Ako zatražite mi ćemo vam slati informacije u vezi s aktivnostima na vašem korisničkom računu i vašim kupnjama, kao i nadopune u vezi s našim proizvodima i promocijskim ponudama. Ne možete isključiti primanje Administrativnih e-mail poruka. "Administrativne e-mail poruke" se odnose na Korisničku aktivnost na Internetskoj stranici, i uključuju poruke u vezi s određenim Korisničkim računima, zahtjeve ili upite te poruke u vezi s kupnjom proizvoda i usluga. Za razliku od Administrativnih e-mail poruka, mogućnost izbora imate u pogledu Promocijskih e-mail poruka. Promocijske e-mail poruke oglašavaju naše proizvode i usluge, uključujući ekskluzivne prodajne i druge ponude, i/ili proizvode i usluge naših Oglašivača i Pridruženih tvrtki. Mi šaljemo Promocijske e-mail poruke Korisnicima koji su se registrirali, i koji su odabrali su opciju primanja Promocijskih e-mail poruka. Ukoliko ne želite od nas primati Promocijske e-mail poruke u bilo kojem trenutku nakon registriranja možete odabrati opciju otkazivanja primanja Promocijskih e-mail poruka slanjem e-mail poruke na info@buybye.com.hr, ili odabirom opcije otkazivanja pretplate koja se nalazi u svakoj našoj e-mail poruci. U slučaju kontaktiranja, molimo vas navedite vaše ime, adresu, e-mail adresu i koju vrstu Promocijskih e-mail poruka više ne želite primati.

7. Zaštita podataka

Zaštitu podataka uzimamo ozbiljno i poduzeli smo razne mjere opreza kako bi zaštitili Identifikacijske osobne informacije. Vašim Identifikacijskim osobnim informacijama na našoj Internetskoj stranici možete pristupiti pomoću zaporke i vaše e-mail adrese. Ova zaporka je kriptirana. Preporučamo da nikome ne otkrivate vašu zaporku. Uz to, vaše Identifikacijske osobne informacije se čuvaju na serveru kojemu mogu pristupiti samo odabrane osobe i pružatelji usluga. Mi kriptiramo određene osjetljive informacije koristeći Secure Socket Layer (SSL) tehnologiju, kako bi osigurali da su vaše Identifikacijske osobne informacije sigurne nakon što stignu kod nas.

Nažalost, niti jedan prijenos podataka preko Interneta, ili bilo koje bežične mreže ne može biti 100% siguran. Kao posljedica toga, iako provodimo komercijalno razumne zaštitne mjere za zaštitu podataka i udružujemo se s tvrtkama koje čine isto, ne možemo jamčiti zaštitu bilo koje informacije prenesene na, ili s naše Internetske stranice te nismo odgovorni za radnje bilo koje treće strane koja takve informacije primi.

8. Praćenje podataka

Cookieji. Kako bi olakšali i prilagodili vaše iskustvo na ovim Internetskim stranicama, mi spremamo cookieje na vaše računalo. Cookie je mala tekstualna datoteka koja se sprema na Korisnikovo računalo u svrhu čuvanja podataka. Ona sadrži informacije o Korisniku. Mi koristimo cookieje da vam uštedimo vrijeme za vrijeme korištenja ovih Internetskih stranica, da se podsjetimo tko ste te da pratimo i usmjeravamo Korisnikove interese, a kako bi mu mogli pružiti individualno prilagođenu iskustvo. Cookieji nam također omogućuju da od vas prikupljamo Identifikacijske neosobne informacije, kao što su informacije koje ste stranice posjetili, i na koje ste poveznice kliknuli. Uporaba ovih informacija nam pomaže da stvorimo više korisnički prihvatljivo iskustvo za sve posjetitelje. Uz to, možemo koristiti Treće agencije za oglašavanje za prikazivanje oglasa na našoj Internetskoj stranici. Kao dio njihove usluge, one mogu staviti odvojene cookieje na vaše računalo. Mi nemamo pristup ili kontrolu nad tim cookiejima. Ova Izjava o povjerljivosti podataka propisuje uporabu cookieja samo od strane naših Internetskih stranica, i ne odnosi se na uporabu cookieja od strane bilo kojeg Oglašivača. Većina pretraživača automatski prihvaća cookieje, ali vi ste u mogućnosti namjestiti postavke vašeg pretraživača kako bi odbili cookieje. Molimo vas da uzmete u obzir da ukoliko odbijete ili izbrišete ove cookieje, neki dijelovi naših Internetskih stranica možda neće pravilno raditi.

Drugi načini praćenja. Mi možemo koristiti druge standardne tehnologije kao što su pixel tags i web beacons za praćenje vaše uporabe naših Internetskih stranica i promocija, ili možemo dozvoliti Trećim pružateljima usluga korištenje ove metode u naše ime. Pixel tags i web beacons su sitne grafičke slike postavljene na određene stranice naših Internetskih stranica, ili u naše e-mail poruke, a koje nam omogućuju da uočimo da li ste proveli određenu radnju. Kada pristupite tim stranicama, ili otvorite ili kliknete na e-mail poruku, pixel tags i web beacons generiraju Identifikacijske neosobne informacije o toj radnji. Pixel tags nam omogućuju mjerenje i poboljšavanje našeg razumijevanja prometa posjetitelja i njihovo ponašanje na našim Internetskim stranicama te nam također pružaju mogućnost ocijeniti uspješnost naših promocija te njihove performanse. Također možemo u istu svrhu koristiti pixel tags i web beacons alate naših Pridruženih tvrtki i/ili Marketinških partnera.

9. Povjerljivost podataka Trećih Internetskih stranica

Ova Izjava o povjerljivosti podataka se odnosi samo na uporabu i objavljivanje informacija koje prikupljamo od vas. Druge Internetske stranice kojima se može pristupiti putem naših Internetskih stranica imaju svoje vlastite izjave o povjerljivosti i prikupljanju podataka te načinima njihovog korištenja i objavljivanja na njima. Ako se prebacite na bilo koju takvu stranicu, preporučamo vam da pregledate izjavu o povjerljivosti podataka te stranice. Mi nismo odgovorni za načine i uvjete rada trećih strana.

10. Ostale teme o povjerljivosti podataka

Djeca. Maloljetnici mlađi od 14. godina ne smiju koristiti naše Internetske stranice. Mi ne prikupljamo ili zadržavamo informacije od bilo koga tko je mlađi od 14. godina te stoga ni jedan dio ovih Internetskih stranica nije dizajniran na način da privuče bilo koga tko je mlađi od 14. godina.

Javno dostupni dijelovi. Mi možemo osigurati područja na našoj Internetskoj stranici gdje možete javno objaviti informacije o sebi, možete komunicirati s drugima ili ocijeniti proizvode, restorane i postaviti medijski sadržaj. Ove informacije mogu biti dostupne drugim korisnicima i kompanijama, te se mogu pojaviti na drugim internetskim stranicama ili web pretraživačima te stoga ove informacije mogu pročitati, prikupljati i koristiti i druge osobe. Na primjer, ako uz javnu ocjenu restorana navedete svoju e-mail adresu, mogli bi dobiti neželjene poruke. Mi nemamo kontrolu nad tim tko čita vaše poruke, ili što drugi korisnici mogu učiniti s informacijama koje dragovoljno objavite. Stoga vas molimo za oprez prilikom objavljivanja bilo kakvih osobnih informacija. "  • GREATIS d.o.o. za trgovinu i usluge
  • Slavonska Avenija 50, 10000 Zagreb, Hrvatska
  • OIB 86341745232
  • MB 4071603
  • IBAN HR3823400091110617632
095 / 749 0931 Naruči proizvod telefonom