Sigurno kupovanje karticama

IZJAVA O ZAŠTITI I PRIKUPLJANJU OSOBNIH PODATAKA I NJIHOVOM KORIŠTENJU

Greatis d.o.o obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Greatis d.o.o i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

IZJAVA O ZAŠTITI PRIJENOSA OSOBNIH PODATAKA

Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je SSL protokolom 256-bitne enkripcije koju osigurava WSpay™ sustav za on line autorizaciju kreditnih karica. Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korištenjem sustava WSpay™ za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu.

SSL certifikat i zaštita podataka kod plaćanja kreditnom karticom

Nakon odabira ovog načina plaćanja, izravno pristupate zaštićenoj sigurnosnoj vezi u koju upisujete broj kreditne kartice. Naš online shop koristi WspayForm za autorizaciju kreditnih kartica, koji je žaštićen SSL certifikatom preko stranice WSpay-a. Ova je veza zaštićena kriptiranim 256-bitnim protokolima, i tako osigurana od krađe identiteta i prijevara. Kao i na svakom drugom prodajnom mjestu, banka provjerava i potvrđuje ispravnost kartice. Narudžbu Vam naplaćujemo tek kada je spremna za slanje, o čemu Vas izviještavamo putem e-maila.

Napominjemo da se podaci o karticama nigdje ne zapisuju ili pamte te da nisu dostupni djelatnicima Greatis d.o.o. ili bilo kojim suradnicima, osim poslovnim bankama s kojima surađujemo.

Stranice na kojima se unose podaci o kreditnim karticama ne smiju pamtiti unešene podatke niti se podaci o brojevima kreditnih kartica smiju spremati u baze podataka. Razmjena osjetljivih podataka (npr. Brojevi kreditnih kartica) između WSpay sustava koji obavlja online plaćanje i autorizacijskih centara kartičnih kuća u potpunosti je zaštićena od neautoriziranog pristupa. 

Svi podaci o korisnicima strogo se čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici i partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. 

 

Sigurnosni programi:


American Express – Jamstvo sigurne online kupnje

American Express – Jamstvo sigurne online kupnje

 

MasterCard SecureCode

MasterCard SecureCode

 

Verified by Visa

Verified by Visa

 

  • GREATIS d.o.o. za trgovinu i usluge
  • Slavonska Avenija 50, 10000 Zagreb, Hrvatska
  • OIB 86341745232
  • MB 4071603
  • IBAN HR3823400091110617632
095 / 749 0931 Naruči proizvod telefonom